Creditean asiakasedut

Maailma muuttuu ja rahoitusala sen mukana. Halusimme kuunnella asiakkaitamme ja toimme palveluumme useita huippuetuja! Lataa Creditea-sovellus ja kaikki asiakasedut ovat maksutta käytössäsi.

Creditea-etuohjelma

Creditea palkitsee aktiivisen käyttäjän. Saat 20€ rahanpalautuksen keräämällä 10 Creditea-merkkiä. Merkkejä on helppo kerätä hoitamalla päivittäisiä raha-asioita Creditean kautta, eikä sinun tarvitse ymmärtää monimutkaisia pistejärjestelmiä. Aloita Creditean käyttö jo tänään ja pääset mukaan etuohjelmaan 😊

Creditea-kauppa

Kuvittele kaikki alennukset ja tarjoukset jotka haluat saada yhdessä paikassa. Tämän edun haluamme tarjota Creditea-sovelluksessa. Olemme julkaisseet ensimmäisen version, jossa on esillä netin parhaat alennukset. Seuraavassa versiossa saat mittavia rahanpalautuksia jokaisesta ostoksesta. Tutustu kauppaan ja tartu mm. Booking.comin, H&M:n ja Stockmannin parhaisiin etuihin.

phone

Lataa edut puhelimeesi.

Lataa sovellus ja ota tili käyttöön jo tänään. Tilin avaaminen onnistuu muutamassa minuutissa, suoraan sovelluksesta. Saat virtuaalisen Mastercardin, etuohjelman, päivittäiset tarjoukset ja paljon muuta heti käyttöösi.

Hae